Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

HMV Bilsenter - Service og reparasjon av bil

HMV Bilsenter er et autorisert Volkswagen-merkeverksted som har alt du trenger innen service og reparasjon av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi hjelper deg både med rutineservice og EU-kontroll, og har også eget lager av bildeler. I tillegg tilbyr vi karosseri- og lakkreparasjon til din Volkswagen, og har drivstoff og bilpleie for alle bilmerker.

HMV Bilsenter har over 50 års erfaring som autorisert Volkswagen bilforhandler. Hos oss finner du engasjerte og kunnskapsrike ansatte med godt humør som står klare til å hjelpe deg med ditt bilhold. Du får alltid personlig service og vi bruker kun kvalitetsprodukter og originale bildeler fra Volkswagen. Det er en stor fordel at vi kun bruker originale bildeler montert av autoriserte Volkswagen-mekanikere, noe som gir deg stor trygghet på veien. Moderne biler er fulle av elektronikk og datasystemer som krever at våre ansatte er oppdaterte og kurset for å kunne utføre arbeide på bilen. Vi har for eksempel egne mekanikere som er godkjente for å jobbe med ladbare plug in hybrider og elbiler med høyspenningsbatterier.

Vi har også et eget dekkhotell hvis du trenger å skifte dekk og lagre dekkene dine. På den måten kan vi passe godt på dekkene til neste sesong. Via våre datterselskaper Bilskadesenteret Voss AS og Bilpleiesenteret Voss AS utfører vi alt av karosseri- og lakkreparasjon, glasskader, vask, rens og klargjøring av bilen din. På HMV Servicestasjon AS får du det du trenger av drivstoff, bilvask og lading. Vi er et helt komplett bilhus!