Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos HMV Bilsenter får du alt du trenger til bilen

HMV Bilsenter AS tilbyr salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Hos oss får du personlig service i moderne lokaler ved AMFI-senteret i Voss sentrum. Vi har både service, bildeler og dekkhotell for din Volkswagen. Hvis uhellet er ute så har vi også både karosseri- og lakkreparasjon, samt bilpleie til alle bilmerker.

HMV Bilsenter AS har over 80 års erfaring i bilbransjen, og lang tradisjon med god bilservice helt fra oppstarten i 1935, den gang het vi AS Autoreparasjon. Vi har vært autorisert Volkswagen-forhandler i mer enn 50 år. Slik har vi lang erfaring med alt fra gamle Volkswagen boble til moderne ladbare plug in hybrider og elbiler, og vi har dyktige ansatte som står klare til å hjelpe deg med ditt bilhold. I 2016 feiret vi 50 års jubileum som autorisert Volkswagen bilforhandler, og vi selger rundt 400 nye og brukte biler i året. Vi er en solid arbeidsplass for våre ansatte, og en god støttespiller for lokale lag og arrangementer, for eksempel VossaJazz, Voss Cup, Osafestivalen og FBK Voss.

HMV-konsernet har drevet innen mange ulike bransjer, og består i dag av morselskapet HMV Voss AS og datterselskapene HMV Bilsenter AS, HMV Maskin AS, HMV Voss Eigedom AS og HMV Servicestasjon AS. HMV Bilsenter AS er den største eieren av Bilskadesenteret Voss AS og Bilpleiesenteret Voss AS.

Åpningstider

Salg

  • Mandag - Fredag
    08:00 - 16:00

Delelager

  • Mandag - Fredag
    07:30 - 16:00

Verksted

  • Mandag - Fredag
    07:15 - 16:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››